* 욕설, 비방, 광고, 도배질 글은 임의로 삭제됩니다.

원조 에게

페이지 정보

화살촉

본문

FYI,  Examples of Cyberstalking

When it comes to cyberstalking, those who engage in this behavior use a variety of tactics and techniques to harass, humiliate, intimidate, and control their targets. In fact, many of those who engage in cyberstalking are technologically savvy as well as creative and come up with a multitude of ways to torment and harass their targets. Here are some examples of things people who cyberstalk might do:

다른 예는 모두 지우고 내가 관찰하기에 원다가 하고 있는 행동만 남겨 봤어. ^^
-Post rude, offensive, or suggestive comments online
-Comment on or "like" everything the target posts online
(이거 자몽 변호사가 얘기 했다니까 웃었지? 아 스토커가 포스트한 건 아닌감)
-Create fake accounts to follow the target
- Message the target repeatedly

- Deliberate posting embarrassing, explicit, or humiliating information about someone online without their consent.
지나가다 2022-01-02 16:29FYI,  Penalties for cyberstalking in California

Like regular stalking, cyberstalking can be charged as either a misdemeanor or a felony. It all depends on the defendant’s criminal history along with the facts of their case.

Misdemeanor cyberstalking could result in one year of jail time plus a fine of up to $1000. A felony charge of cyberstalking could result in a sentence of five years in a state prison plus fines of up to $1,000.

경범죄라 해도 1년까지 JAIL TIME 이 있는데 어쩔꼬.
거기다 벌금도 내야 되지만 벌금은 싸네.
우짯든 옆에서 보기에 안타까와서 혹시 도움이 될까해서.......
곧 뜨거운 맛을 볼것이다 ..!!
좋은 새해!
추천 1

작성일2022-01-04 10:31

원조다안다님의 댓글

원조다안다
야~ 원조진리야~~
캘리자몽화살촉이 영어루다가 너한테 뭐라 그런다
뭔 소리냐?
올핸 니가 벌금 내구 빵엘 간다는 소리냐
아님 뜨거운맛 뭐라구 하는걸 보니 유명 불맛 중식당에서 짜장면을 사준다는 소리냐
야 근데 이 약쟁이 캘리자몽화살촉이 에이비씨두 모르는데 왠일루 영어를 쓰냐?
드뎌 외국인 국선 변호인단이 선정 됫나부지?
어이구 무서워라 ㄷㄷㄷ

원조다안다님의 댓글

원조다안다
야 약쟁이 캘리자몽화살촉아
내가 너 하는짓이 하두 불쌍해서 추천 하나 눌러줫다
고맙지? 그치? ^

허허님의 댓글

허허
자몽 = 화살촉 = 낮짝 두꺼운 사기꾼/거짓말장이

ㅋㅋㅋㅋ님의 댓글

ㅋㅋㅋㅋ
자몽이 원조 고소한거 거짖말이라고 다 밝혀졌는데
또 고소를 한다네 ㅋㅋㅋㅋ

동네사람님의 댓글

동네사람
증거있냐, 고소 하겠다
사기꾼들이 사기 행각 들키면 하는 공통적인 말입니다
자몽같은 인간들 정말 조심 합시다

종달새님의 댓글

종달새
전형적인 마약중독자-------->자몽

원조다안다님의 댓글

원조다안다
게시판 여러분들!
여러분들 중에 죄 조금이라도 잇으신 분들은 짱돌을 들어서 캘리자몽화살촉을 마구 치소서
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

캘리자몽화살촉이 원조진리 골루 보내겟다구 협박한 글인데
오히려 캘리자몽화살촉을 매달은 십자가 글이 됫어
캘리자몽화살촉은 지금 얼마나 황당할까
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

아이구 배야
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
자유게시판 목록